Фъстък – печен

Фъстък – печен


Продукт Description
EДИНИЧЕН ПРОДУКТ
ПЕЧЕНИ ЯДКИ Грамаж в гр Опаковка бройки в опаковка
Фъстък едър 80 гр. печен 80 кашон 80
Фъстък едър 160 гр. печен 160 кашон 40
Фъстък едър 360 гр. печен 360 кашон 20
Фъстък 1кг. печен 1000 кашон 10